Nå, nå, så gik den ikke længere – Mandag stak Stressen sit grimme hoved frem, øv !

Inderst inde vidste jeg det jo godt, men jeg kæmpede og brugte alle mulige værktøjer for jeg VIL vinde.

Det skal stoppes i tide – har jeg lært. Og det er så NU.

Jeg skulle til læge i dag med en banal ting. Jeg havde lige 2 timer fra jeg fik fri, til jeg skulle være der. Alt kørte rundt og jeg var tæt på at aflyse. Alarmklokkerne bimlede i det røde felt. Selvfølgelig nævnte jeg alarmklokkerne og osteklokken, som var omkring mig med en øredøvende larm indeni. Du er hermed sygemeldt – NU – sagde lægen. Tak, fordi du sagde fra for mig.

Alt kørte op i en spids den dag. Jeg skulle gøre rent i dementafsnittet og der fik jeg 3 følgesvende. Den tid der er afsat til rengøring er absolut minimal – for der er da ingen, der er vågen på det tidspunkt! Nej da, de er vågen på alle tidspunkter! I dag var der 5 og de 3 var altså mine følgesvende i dag.

Den ene mente jeg da snart måtte have fyraften, for så travlt kunne jeg da ikke blive ved med at have. Den anden var overbevist om, at hun sad ved tandlægen og ventede på at blive kaldt ind – fjernsynet var tandlægeklinikken – og tandlægen var bare gået og hun var ikke blevet kaldt ind – hjælp mig osv. osv.

Indtil jeg vidste, hun ikke skulle til tandlæge, kunne jeg kun sige, de har ikke åben endnu, men til sidst kunne jeg da heldigvis sige, det var aflyst – se hvordan det sneer og fyger….. sådan ca. 117 gange!

Den sidste fulgte bare med stille og rolig hele tiden – det lille pus.

Hvor meget fik jeg mon lavet?

Der er håndværkere i huset og sne- og saltsjap på alle gange – hallelujah! Det var én af dråberne.

Nu skal jeg bare op af en meget glat stige. Værktøjskassen står fremme. Hep, hep.