Mortens aften er jeg her:

http://hotelopushorsens.dk/?velkommen,1

Min skønne datter har inviteret (på mors regning – ganske vist :-)) – men vi er kun os 2, så ….. go’ idé. Som datteren siger – det har vi aldrig prøvet eller gjort, vi har faktisk ikke været ude at spise, siden du blev 40! Det er da godt nok lige et par år eller flere siden 😉

Jeg glæder mig og hun endnu mere 🙂 – Planer har hun i massevis, på “hvad skal vi have på” området.

Milde himmel – hun kastede et par bukser til mig – prøv dem, de passer dig – ja, ja, malet på var de 🙂 – mor du ser SÅ nice ud! De er perfekt! Øhh, jeg tror lige, jeg skal tabe et par kilo – mindst, til i morgen. Nej, nej du er sej! og så bare lige en lille top….

Godt, vi lige kan klappe hesten til i morgen 🙂 – det bliver rigtig hyggeligt og jeg glæder mig 🙂 til en rigtig tøsehyggeaften og hun har helt ret – DET har vi aldrig prøvet.

Jeg ønsker I alle får en rigtig hyggelig aften.