Nu må det absolut være på tide med en opdatering.

Jeg har været igang med billeder osv. på min shop. Jeg har fået nye lækre garner hjem. Alle er endnu ikke vist, men der kommer flere.

Jeg har da også strikket “trøjen”, men efter vask blev den lidt lille – øv.

Fra str. small/medium til str. 4 år. (Billed kommer senere)

Min datter havde overtaget den, men…. så nu er jeg ved at strikke http://www.sandnesgarn.no/StortBilde.aspx?bildeId=203215&mElement=hGarn&stortBildeSti=stortBilde&bildeStiType=hefter den røde – til hende. Hun hjælper mig med at tage billeder. Hun har købt et ret dyrt kamera i samarbejde med en fotograf i byen. Hun hjælper lidt til i fotogalleriet i ny og næ og så lærer man jo lidt og får lidt hjælp – Tusind tak Lis!

Nu er Katrine så lige blevet “hyret” til at tage billeder for “Spot on” – det lokale blad for ungsomsskolen. Held og lykke, min ven! Jeg tror det bliver rigtig spændende.